De mannen van Letseladvies.
De mannen van Letseladvies. (Foto: Pr)

Goed advies door Letseladvies

NIEUW-WEST Een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker in het verkeer. Eén onoplettende automobilist en een aanrijding is het gevolg. Wie dat ooit heeft meegemaakt weet wat voor stress zoiets met zich meebrengt, zeker als er sprake is van letsel.

In dat geval is het goed om een belangenbehartiger in te schakelen. Een met juridisch verstand van zaken, die kan ontzorgen en de schadevergoeding kan claimen waar recht op is. In Amsterdam West is dat Letseladvies, met een kantoor aan de Tussen Meer.

De juristen van Letseladvies beoordelen allereerst de toedracht van het ongeval. Wat is er precies gebeurd? Wie is waar schuldig aan? Indien nodig vragen ze getuigenverklaringen op of een proces-verbaal bij de politie. Als aansprakelijkheid eenmaal is erkend claimen ze de schade bij de aansprakelijke partij. Zo krijgt u altijd waar u recht op heeft. En het mooie is: de dienstverlening van Letseladvies is geheel gratis. De rekening wordt namelijk betaald door de aansprakelijke partij.

Aarzelt u vooral niet om Letseladvies in te schakelen. Zo staat u sterker tegenover de tegenpartij, vaak een verzekeraar, die maar één belang heeft: u zo min mogelijk uitkeren en uw dossier het liefst zo snel mogelijk sluiten.

Letseladvies heeft jarenlange ervaring en al duizenden cliënten naar tevredenheid geholpen. Velen van hen waren ondernemers wiens leven op de kop stond door een ongeluk. Letseladvies zorgde ervoor dat zij tijd een schadevergoeding kregen, zodat hun inkomen en onderneming behouden bleven.

Overigens kunt u bij Letseladvies ook terecht als u een ongeluk op het werk heeft gehad of op een andere manier door iemand anders schuld letsel hebt opgelopen. Bijvoorbeeld als u bent uitgegleden in de winkel of bent gebeten door een hond.


U bent van harte welkom in ons kantoor aan de Tussen Meer 1B. Voor meer informatie: www.letseladvies.nl.