Een artist impression van een binnentuin in Hyde Park.
Een artist impression van een binnentuin in Hyde Park.

Hyde Park nieuwe stadswijk van nu

HAARLEMMERMEER - Meer dan 3.800 premium appartementen en studio’s in een uniek stadspark: Hyde Park in Hoofddorp. Toparchitecten creëren in de metropoolregio Amsterdam een hypermodern stedelijk gebied van ongekende allure. Een architectonisch, duurzaam en autoluwe stadswijk voorzien van alle hedendaagse gemakken. De brede boulevards met restaurants, riante binnentuinen en zonovergoten dakterrassen zorgen voor rust en genot.

Amsterdam-centrum, de Zuidas en Schiphol liggen om de hoek. En op luttele kilometers afstand van Hoofddorp liggen de belangrijkste autosnelwegen van de Randstad. Zee en duinen bevinden zich op fietsafstand. En restaurants, winkels, sport- en medische voorzieningen, een weelderig groen stadspark én een NS-station zelfs op loopafstand.

Vorm geven

De architecten van MVRDV tekenden het stedenbouwkundige masterplan en architectenbureaus van naam ontwerpen de afzonderlijke appartementengebouwen. Waaronder de architecten van Barcode Architects, MVSA en Team-V zijn onderdeel van het team. Grootmeester op het gebied van tuinen en landschappen, Piet Oudolf, is verantwoordelijk voor het ontwerpen en vorm geven van de binnentuinen. Hyde Park is dan ook de stadswijk van nu en van de toekomst: een plek waar mensen met gevoel voor stijl en allure op hun plek zijn.
Voor meer informatie: www.hydeparkishere.nl.