ZID Theater organiseert een vrijheidspodium.
ZID Theater organiseert een vrijheidspodium. (Foto: Pr)

Online vrijheidspodium bij ZID Theater

NIEUW-WEST - ZID Theater organiseert woensdag 5 mei van 19.00 uur tot 20.30 uur een online, interactief programma met vrijheidssoep, mede geïnitieerd door het Amsterdamse 4-5 mei comité. Terwijl de kijkers hun eigen vrijheidssoep bereiden, laat het ZID Theater diverse performances zien van verschillende kunstdisciplines en mensen.

Soeprecept en een link naar het online event

Wie mee wil kijken kan zich aanmelden via: info@zidtheater.nl en ontvangt het soeprecept en een link naar het online event.

Kunstdisciplines

Op 5 mei kan iedereen de eigen soep eten tijdens het inloggen je inlogt op ZOOM voor het bijwonen van het online vrijheidspodium. Het programma bestaat uit vijftien korte performances van verschillende kunstdisciplines. Acteurs, dansers, muzikanten, spoken word kunstenaars en buurtbewoners presenteren en wisselen uit met elkaar. Kijkers worden ook uitgenodigd iets bij te dragen of een reactie te geven.

Vrijheid

Als viering van de Bevrijdingsdag wordt een vrijheidspodium gecreëerd. Wie een bijdrage wil leveren rondom het thema vrijheid op het podium met een korte act van drie minuten, kan zich opgeven via: info@zidtheater.nl. Vermeld: naam, contactgegevens, discipline en titel van de act.