De woontoren wordt 51 ruime stadsappartementen.
De woontoren wordt 51 ruime stadsappartementen. (Foto's: Pr)

Nieuw woonproject Heros komt aan de Sloterplas

NIEUW-WEST - In het nieuwe stadshart van Amsterdam Nieuw-West, aan de Sloterplas, gaat LEBO een woontoren en twee woonblokken bouwen. Dit project met de naam Heros telt In totaal 119 royale, hoogwaardige en energiezuinige woningen met buitenruimte tot maar liefst 14 vierkante meter.

Appartementen met een eigen buitenruimte

De woontoren wordt 51 ruime stads appartementen groot die variëren van 83 tot 89 vierkante meter met twee slaapkamers, een eigen buitenruimte tot 12 vierkante meter en een tweede toilet en overdekte parkeergelegenheid.

Stads appartementen

In één van de twee woonblokken komen stadsappartementen van 71 tot 85 vierkante meter, hebben 2 of 3 slaapkamers en kijken uit over de fantastische daktuin. Alle 19 appartementen hebben een privé-balkon of terras. Woningdelen is toegestaan: 4-kamer stads appartement van 85 vierkante meter vanaf 800 euro per persoon.

In het tweede woonblok komen 49 stads appartementen variërend van 64 tot 101 vierkante meter en hebben 1, 2 of 3 slaapkamers met buitenruimte tot maar liefst 14 vierkante meter. Nagenoeg alle balkons liggen op het zuidwesten waarvandaan het heerlijk genieten is van de middag- en avondzon. De appartementen van 85 vierkante meter hebben een tweede toilet in de luxe badkamer.

Energiezuinig

Wonen in Heros is wonen in een royaal, hoogwaardig en energiezuinig appartement met buitenruimte, met alle faciliteiten en mogelijkheden van de stad midden in het nieuwe groene stadshart van Amsterdam Nieuw-West. Op loopafstand is er een Albert Heijn XL, Jumbo, Dirk van den Broek, Lidl, Hema, slager, bakker, viswinkel en nog veel meer speciaalzaken. Er is een weekmarkt en bij de Westmarket, een overdekte markthal, zijn verse producten van lokale ondernemers te vinden. Heros heeft een overdekte parkeergrage voor bewoners en bezoekers. Voor ieder appartement is één parkeerplaats gereserveerd. Een parkeer abonnement is apart af te sluiten.

LEBO Vastgoed heeft verschillende projecten in Nieuw-West gerealiseerd. Zo heeft de vastgoedontwikkelaar de Gouden Fenix, dé prijs ter bevordering van en inspiratie voor duurzaam gebruik van de bestaande omgeving, gewonnen voor het project Ru Paré in Slotervaart waar een aantal organisaties via een community op een unieke manier met elkaar samenwerkt. Daarnaast ontwikkelt LEBO een nieuw horecapaviljoen Smaak aan de zuidwestoever van de Sloterplas en zijn er ontwikkelingen aan het August Allebéplein voor een Le Beau Boutique Hotel.

Informatie

Via www.osdorpplein.nl is meer lokale informatie te vinden over de buurt. Inschrijven voor een woning kan via: www.heros.nu.

In het tweede woonblok komen 49 stads appartementen.
In het derde woonblok van Heros komen 4ook stadsappartementen.
Vanuit de slaapkamer uitzicht op de Sloterplas.