De Buurtcamping is altijd gezellig.
De Buurtcamping is altijd gezellig. (Foto: Pr)

Vakantie op Buurtcamping Sloterpark

NIEUW-WEST - De zomervakantie komt al dichtbij. Voor wie zich verheugt op een verre vakantie is het helaas nog spannend of de plannen door kunnen gaan. Voor een vakantie in eigen buurt lijkt steeds meer mogelijk. Ion ieder geval staat de buurcamping Sloterpark wel gepland, namelijk het weekend van 9, 10 en 11 juli.

Voor de buurtcamping Sloterpark wordt het Sloterpark omgetoverd tot de gezelligste camping van Nederland, zo belooft de organisatie. Er staan allerlei activiteiten op het programma, met een creatieve vormgeving die niet onderdoet voor menige theatershow. “Het is nog afwachten of er echt kan worden gekampeerd, maar een geweldige start van de zomervakantie wordt het sowieso.”

Tijdens het kampeerfeest zijn er kinderspelletjes, bingo, barbecue, yoga en het stoken van een kampvuurtje: het is nog maar een kleine greep. Alles georganiseerd door buurtbewoners. De buurtcamping ligt naast de natuurspeeltuin De Natuureluur. Ideaal voor kinderen en voor iedereen die ooit kind is geweest.

“De tijd die achter ons ligt was voor velen een eenzame tijd. Het is tijd voor ouderwetse gezelligheid op een moderne manier. Groot of klein, dik of dun, zwart of wit en rijk of arm: met een pleerol onder de arm zijn we allemaal gelijk. Dat is de filosofie van de buurtcamping’, zo vindt de organisatie.


Wie wil kamperen op of vrijwilliger van de buurtcamping kan zich aanmelden https://debuurtcamping.nl/camping/buurtcamping-sloterpark/, of check facebook of instagram: buurtcamping sloterpark.