Jonge mantelzorgers gaan elkaar ontmoeten tijdens een doe-het-zelf workshop.
Jonge mantelzorgers gaan elkaar ontmoeten tijdens een doe-het-zelf workshop. (Foto: Pr)

Gratis workshop voor jonge mantelzorger in het Cultuurgebouw

HAARLEMMERMEER - In de eerste week van juni is het Week van de Jonge Mantelzorger, waarin er uiteraard extra aandacht wordt besteed aan jonge mantelzorgers.

Mantelzorg en Meer en Het Cultuurgebouw organiseren voor hen op 5 juni een toffe Upcycle Workshop. Naast het ontmoeten van anderen, gaan ze aan de slag met hout, verf en meer en brengen ze nieuw leven in hun oude spullen. Er worden van pallets tafels gemaakt, van oude skateboards een wandplank, worden lp-platen omgebogen tot lampenkap of oude stoel gestoffeerd.

De workshop op zaterdag 5 juni is van 12.00 tot 16.00 uur in Het Cultuurgebouw op het Raadhuisplein in Hoofddorp.

Langdurig ziek

Jonge mantelzorger groeien op met een langdurig ziek familielid. Het kan hierbij gaan om een broer, zus, ouder of een inwonend familielid met een chronische ziekte of handicap, psychische klachten, een beperking of een verslaving.

Aanmelden voor de workshop kan via: info@mantelzorgenmeer.nl of 020-5127250, met naam, e-mailadres, woonplaats en leeftijd.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie): Meer informatie over dit persbericht of gebruik van beeldmateriaal kunt u terecht bij: Mantelzorg & Meer, tel:(020) 5127250, e-mail info@mantelzorgenmeer.nl.