Afbeelding
(Foto: )

Online bijeenkomst Mobiliteitsplan Nieuw-West

NIEUW-WEST - De gemeente Amsterdam wil met het mobiliteitsplan Nieuw-West de bestaande en te verwachten knelpunten in de bereikbaarheid oplossen, voor de auto, het openbaar vervoer en de fiets.

Vragen die daarbij worden gesteld zijn: kun je makkelijk van de ene naar de andere plek in Nieuw-West of naar het centrum, of welke maatregelen zijn de komende 20 jaar nodig om Nieuw-West bereikbaar te houden en wat moet er anders of beter als het gaat om verkeersveiligheid.

Donderdag 27 mei is er een online bijeenkomst waar inwoners van het stadsdeel mee kunnen praten over de maatregelen in het concept mobiliteitsplan Nieuw-West. De bijeenkomst is van 19.30 tot 21.00 uur. Aanmelden kan via: https://www.amsterdam.nl/projecten/bereikbaarnieuwwest/nieuws-bereikbaar-nieuw-west/bijeenkomst-27-mei/, ook te bereiken via de website van stadsdeel Nieuw-West.

Na de zomer van 2021 moet het mobiliteitsplan, samen met mobiliteitsplannen voor andere delen van de stad klaar zijn en wordt het aangeboden aan de gemeenteraad. Met de vaststelling van het plan wordt er geen besluit genomen over afzonderlijke maatregelen. Daarvoor is nader onderzoek en afstemming met betrokkenen nodig.