Het nieuwe pand van Janssen van Kouwen.
Het nieuwe pand van Janssen van Kouwen. (Foto: Pr)

Nieuwe locatie voor reparateur Janssen van Kouwen

AMSTERDAM – De deuren van de nieuwe locatie van Opel erkend reparateur Janssen van Kouwen zijn geopend op Baionen 10 in Amsterdam West. Tegelijkertijd sluit Janssen Van Kouwen Amsterdam West zich aan bij het Eurorepar Car Service netwerk, waardoor zij zich nu op nog meer merken auto’s kunnen richten en de werkzaamheden voordeliger kunnen aanbieden. Daarnaast grijpen ze deze verhuizing meteen aan om de service in Amsterdam West uit te breiden.

Het nieuwe pand aan Baionen 10 is de afgelopen tijd volledig heringericht. De werkplaats is een stuk ruimer, er passen meer auto's in en bovendien is er veel moderne apparatuur te vinden waarmee alle merken auto's kunnen worden onderhouden. De nieuwe locatie is ook beter bereikbaar: de ring A5 van Amsterdam en de N200 zijn dichtbij rondom het pand is voldoende parkeergelegenheid.

Janssen Van Kouwen Amsterdam West is onderdeel van de Janssen Van Kouwen Automotive Groep die de merken Opel, Alfa Romeo, Jeep, Fiat, Abarth en Fiat professional dragen. De locatie Amsterdam West blijft een officiële Opel Erkend Reparateur. Opel personenauto’s en Opel bedrijfswagens die naar Janssen Van Kouwen worden gebracht krijgen de beste service en kwaliteit onderhoud door de goed opgeleide monteurs.

Naast het leveren van topservice als Opel Erkend Reparateur, sluit Janssen Van Kouwen zich per 1 juni 2021 aan bij Eurorepar Car Service netwerk. Dit is een multimerken netwerk dat staat voor betrouwbare en betaalbare service. Janssen Van Kouwen geniet van alle voordelen van dit netwerk en kan daardoor de allerbeste service blijven bieden, maar voor extra scherpe tarieven. Eurorepar Car Service biedt daarnaast standaard 2 jaar garantie op onderdelen en reparaties. Ook is er de mobiliteitspas, een mobiliteitsservice door heel Europa voor slechts 49,95 euro per jaar. Van de Eurorepar Car Service kan iedereen gebruik maken. Een afspraak voor alle soorten onderhoud aan elk merk auto is via de website of telefonisch zo gemaakt.

Iedereen is van harte welkom in het nieuwe pand aan Baionen 10 in Amsterdam West, ook klanten die al een afspraak ingepland hadden. In juni zijn er interessante acties, om de opening van het nieuwe pand te vieren. Kijk voor deze acties: www.janssenvankouwen.nl/vestiging-amsterdam-west.