Ambassadeur voor een betere buurt

NIEUW-WEST - Het buurtbudget gaat binnenkort weer van start. Dit jaar is het buurtbudget beschikbaar in heel Nieuw-West. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk bewoners weten dat zij plannen samen kunnen indienen voor een betere buurt.

Met het buurtbudget kunnen bewoners geld verdelen over plannen in hun buurt. Bewoners kunnen met plannen voor de wijk komen en vervolgens stemmen op de plannen die ze uitgevoerd willen zien. De plannen met de meeste stemmen én die binnen het budget passen worden uitgevoerd. Dit jaar krijgt elk gebied in Nieuw-West een budget.

100 euro

Stadsdeel Nieuw-West is op zoek naar ambassadeurs die het leuk vinden om het buurtbudget onder de aandacht te brengen binnen hun (online) sociale netwerk van vrienden, kennissen en volgers. Het doel is om zoveel mogelijk bewoners, jong en oud, te informeren over de mogelijkheid om een plan in te dienen.

Op deze manier maken ambassadeurs kennis met andere ambassadeurs/buurtbewoners en krijgen ze de vrijheid om zelf hun boodschap vorm te geven. Bovendien staat er een financiële vergoeding van 100 euro tegenover én wordt de buurt er beter van.

Aanmelden kan door te mailen naar buurtbudgetNW@amsterdam.nl, of per telefoon: 06 2051 4374. Voor meer informatie en contact bekijk de Instagram-pagina van Nieuw-West of de Facebook-pagina van Nieuw-West.