Autobedrijf gebroeders Haaker in Badhoevedorp.
Autobedrijf gebroeders Haaker in Badhoevedorp. (Foto: Pr)

Gebroeders Haaker nu ook CarProf

BADHOEVEDORP - Autobedrijf gebroeders Haaker in Badhoevedorp is sinds 1 juni aangesloten bij de landelijke garageformule CarProf. Eigenaar Stephan Haaker onderbouwt zijn keuze voor de landelijke garageformule: “Klanten kennen ons waarschijnlijk als hun vertrouwde Fiat dealer en Alfa Romeo en Jeepspecialist. En dat blijven wij. Sinds kort mogen wij ons ook CarProf noemen. Door ons aan te sluiten bij CarProf maken wij nu kenbaar dat alle merken auto’s bij ons terecht kunnen. Wij geven zelfs 24 maanden garantie op ons vakmanschap.

Naast onderhoud biedt gebroeders Haaker ook APK, reparaties, diagnose, verkoop van occasions en schadeherstel. Met daarbovenop een garantie van twee jaar op reparaties en arbeidsloon. De autotechnici zijn opgeleid om onderhoud uit te voeren aan alle auto's. De werkplaats beschikt over de meest moderne apparatuur. Daarmee heeft gebroeders Haaker alles onder één dak. Inmiddels weten de klanten uit de regio het autobedrijf wel te vinden en bieden zij een goed alternatief voor klanten die de kwaliteit van een merkdealer willen.

Kennis en service

"Wij zijn nog de enige merkdealer in Badhoevedorp. De laatste tijd kregen wij steeds meer vragen van mensen uit de omgeving of hun ‘vreemde merk' ook bij ons in onderhoud zou kunnen. Onze kennis en service is er voor alle merken.”

Stephan vertelt verder: "Wat ons autobedrijf nog meer typeert? Wij kijken vooruit, hebben ruime kennis, jarenlange ervaring en passie voor auto's. Het is belangrijk om klaar te zijn voor de toekomst van de nieuwe generatie auto's. Daarom kunnen klanten voortaan terecht voor onderhoud en reparatie aan alle auto's. Ongeacht het merk of de leeftijd. We beschikken over vaktechnische monteurs en de juiste data en apparatuur en werken volgens de hoge CarProf-eisen. Zo kunnen wij zorgen dat onze klanten altijd mobiel blijven.”

CarProf

Álle automerken van alle leeftijden zijn welkom bij CarProf. Klanten kunnen rekenen op de hoogste service voor een betere prijs, met behoud van fabrieksgarantie. Onze vakkundige monteurs werken met moderne uitleesapparatuur, de juiste technische informatie en A-merkonderdelen. Klanten krijgen vooraf heldere offertes en naderhand uitleg over het werk dat aan de auto is uitgevoerd. En standaard garantie van 24 maanden op onderdelen en arbeidsloon.

Gebroeders Haaker, Kamerlingh Onneslaan 10 in Badhoevedorp. Tel. 020 659 4859. www.haaker.nl.