Optreden tijdens het Sloterplas Festival, hoe leuk is dat.
Optreden tijdens het Sloterplas Festival, hoe leuk is dat. (Foto: Pr)

Straattheaterperformance vanuit rolstoel

NIEUW-WEST - Voor de nieuwe straattheatervoorstelling City on Wheels The Collection zoeken choreograaf Joop Oonk en het Sloterplas Festival per 23 augustus enthousiaste mensen, met of zonder rolstoel, uit Nieuw-West De bedoeling is om samen een volledige dans performance vanuit de rolstoel te maken, die het Sloterplas Festival op zondag 12 september wordt geshowd.

Wie avontuurlijk en spontaan is en het leuk vindt om iets nieuws uit te proberen, graag met andere mensen werkt aan een bijzonder straattheater project en er altijd van droomt om een keer op te treden, kan zich aanmelden voor dit project.

Avontuur

Deelname is gratis en leeftijd speelt geen rol. Deelnemers hoeven geen rolstoel te hebben of rolstoelgebruiker te zijn om mee te kunnen doen. De organisatie regelt de wielen. Tijdens dit project wordt avontuur en uitdaging, professionele begeleiding van choreograaf Joop Oonk en de mogelijkheid om op te treden voor een enthousiast publiek geboden.

Sloterplas Festival

De data van de (straat)theaterworkshops zijn: introductieochtend: maandag 23 augustus, trainingsdagen van maandag 23 tot en met vrijdag 27 augustus en twee losse trainingsdagen op maandag 4 en zaterdag 11 september. De voorstelling is zondag 12 september op het Sloterplas Festival.


Voor meer informatie en aanmeld: https://www.instagram.com/joopoonk/?hl=nl / 020-4121415 of info@dw-rs.nl.

Afbeelding
Afbeelding