Maarten Spanjer.
Maarten Spanjer. (Foto: Pr)

Maarten Spanjer signeert zijn boek

BADHOEVEDORP - Speciaal voor Vaderdag komt Maarten Spanjer naar Badhoevedorp om zijn nieuwe boek te signeren. Toen godenzonen niet bestonden is een hele fijne bundel met nostalgische en droogkomische verhalen over voetbal, Ajax en Amsterdam. Maarten Spanjer is niet alleen acteur en meester in het neerzetten van typetjes, maar ook een begenadigd schrijver en verhalenverteller.

Hij kan putten uit een schat aan ervaringen, opgedaan in de voetballerij, acteurs- en schrijverskringen en uiteraard in het gewone leven. Hij kent deze werelden van binnenuit, maar is er door zijn nuchtere en satirische kijk altijd van buitenuit tegenaan blijven kijken. Dit levert meestal humoristische, soms ontluisterende, maar altijd boeiende verhalen op.

Lezers ontmoeten

Maarten Spanjer vindt het leuk om lezers te ontmoeten en een speciale boodschap mee te geven in zijn boek. Toen godenzonen niet bestonden is zowel voor voetballiefhebbers, als niet-voetballiefhebbers een aanrader. En een speciaal op naam gesigneerd exemplaar is natuurlijk helemaal een bijzonder (vaderdag) cadeau.

Maarten Spanjer is van 14.00 tot 15.00 uur bij Boekhandel Jaspers te gast. Signeren zal bij mooi weer buiten plaatsvinden en met inachtneming van de geldende coronaregels.

Afbeelding