Een impressie van de nieuwe villa's aan de Sloterweg.
Een impressie van de nieuwe villa's aan de Sloterweg. (Foto: Pr)

Verkoop luxe en duurzame villa’s Sloterweg gestart

NIEUW-WEST - Aan de het rustige en lommerrijke deel van de Sloterweg in Amsterdam Sloten worden binnenkort vier onder architectuur gebouwde Villa’s op eigen grond gebouwd.

Deze bijzondere Villa’s op historische locatie in het nieuw te realiseren project Veldzigt komen in een eigen laantje omringd door water en beschoeiing. Ze zullen duurzaam en gasvrij worden gebouwd en krijgen onder meer zonnepanelen, vloerverwarming en een warmtepomp. Ook zullen ze worden voorzien van alle mogelijke luxe en hoogwaardig worden afgewerkt met een stijlvolle gevelsteen die aansluit op de groene omgeving.

“De twee vrijstaande en twee 2/1 kap woningen krijgen allemaal twee parkeerplaatsen”, aldus de ontwikkelaar van het project, Amsterdam Zuid Real Estate. “De architecten van Moka hebben echt hun best gedaan om de woningen passend te maken in de historische en groene omgeving en ze zijn er ook in geslaagd om de woningen een moderne en speelse uitstraling te geven." Zo worden de huizen voorzien van een enorme living met veel glas en een vide, een complete luxe open keuken en een grote berging op de parterre.

"Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers met twee complete badkamers gepland”. "Op de tweede etage is een vijfde en een mogelijkheid voor een zesde slaapkamer ingetekend.” Verkopend makelaar, Danny Manasse van Onkenhout Makelaars vult aan: "Vergeet niet te melden, dat het vooral stijlvolle villa's worden die ook nog eens duurzaam en energiezuinig zullen zijn”. "En ik vind vooral de prachtige groene parkachtige omgeving en de ruime percelen eigen grond met tuin en terrassen een pré." Aan de achterzijde krijgen de woningen namelijk een privé gelegen tuin op het westen met vrij uitzicht op het water en het groen.

De verwachting is dat de bouw in het vierde kwartaal van 2021 zal starten en dat ze in de loop van 2022 worden opgeleverd. Alhoewel de woningen vrijwel compleet worden aangeboden met onder meer een luxe keuken en twee badkamers kunnen de kopers middels een zogenaamde menukaart hun (droom) wensen nog verder uitbreiden. Meer informatie via azre.nl of onkenhoutmakelaars.nl en zich via de kanalen ook aanmelden als kandidaat-koper.