Adri van den Bergh brengt samen met klanten uitvaartwensen en de daarbij behorende kosten in kaart.
Adri van den Bergh brengt samen met klanten uitvaartwensen en de daarbij behorende kosten in kaart. (Foto: Pr)

Dunweg ontzorgt al 110 jaar het afscheid

AMSTERDAM - Dit jaar bestaat Dunweg 110 jaar en dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Daarom ontvangt elke klant 110 euro bij een inleg in het Stichting Dunweg Depositofonds (SDD) dit jaar.

Vandaag de dag wordt steeds meer aandacht besteed aan het laatste afscheid, de uitvaart. Wie een mooie uitvaart zonder dat nabestaanden met een grote financiële last achterblijven, kan dat met het Dunweg Depositofonds doen. Dit is een eenmalige storting, bijstorten is mogelijk, die wordt beheerd om de uitvaartkosten mee te betalen, het is géén verzekering. Het bedrag wordt bij overlijden direct uitgekeerd om de uitvaart van te kunnen betalen.

Het Dunweg Depositofonds is er voor iedereen en er worden geen gezondheidsvragen gesteld. Een deposito kan tevens op elke leeftijd worden afgesloten, wat van belang is als er geen langlopende uitvaartverzekering is afgesloten.

Tevens is het altijd mogelijk om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek met de uitvaartconsulent Adri van den Bergh. Zij brengt samen met klanten uitvaartwensen en de daarbij behorende kosten in kaart. Tevens kan zij voor nagaan of de financiën toereikend zijn om het door de klant geregisseerde afscheid te kunnen uitvoeren. Zo niet, dan gaat zij op zoek naar een oplossing. Dit geeft gemoedsrust en ontzorgt de nabestaanden.

Meer informatie: Dunweg.nl/110-euro of tel. 023 563 35 44.