Brainstromen over omgeving Lelylaan

NIEUW-WEST - Vervoerregio wil samen met de buurt een plan maken om de buurt te betrekken bij de verdere inrichting van het gebied rondom Station Lelylaan. Het is de bedoeling om de omgeving fijner te maken en mensen rond het station bij elkaar te brengen. Woensdag 30 juni om 17.00 wordt hierover een brainstormbijeenkomst gehouden.

Uit deze bijeenkomsten volgen ideeën voor activiteiten die in het najaar zullen worden uitgevoerd. Voor deze activiteiten is een budget beschikbaar vanuit de Europese Unie vanuit het programma RiConnect.

Meedenken

Wie wil meedenken over de toekomst van de buurt en over de activiteiten in het najaar kan zich aanmelden voor de MS Teams-vergadering. Voorbereiden is niet nodig en iedereen die in de omgeving van Station Lelylaan woont en betrokken wil zijn bij de buurt is welkom. De bijeenkomst duurt uiterlijk tot 18.30 uur.

Aanmelden

Aanmelden kan door te mailen naar r.versantvoort@vervoerregio.nl of te appen, bellen of sms'en naar 06 18581615. De link naar de online meeting wordt dan toegezonden. Wie op 30 juni niet aanwezig kan zijn maar wel op de hoogte wil blijven van andere brainstorms en activiteiten kan dat laten weten.