In gesprek over de Polderheuvel

NIEUW-WEST - De locatieprofielen  voor het evenemententerrein De Polderheuvel in Tuinen van West zijn dit jaar besproken in de gemeenteraad. Daarbij is onder andere het locatieprofiel Tuinen van West – de Polderheuvel opnieuw vastgesteld. Er wordt nu naar gesprekspartners gezocht die mee willen denken over de ontwikkeling van het terrein.

Het plan is om Tuinen van West open te stellen voor dancefestivals en dat krijgt veel kritiek van buurtbewoners. De stad heeft ruimte nodig voor de feesten en de verhuurder kan de inkomsten goed gebruiken. 

Festivalweide

De Polderheuvel is een uitgestrekt terrein met alle eigenschappen van een geschikte festivalweide. De grond is eigendom van de gemeente en wordt geëxploiteerd door een ondernemersvereniging. Er is ruimte voor 30.000 mensen.

De bewoners en ondernemers rondom het evenemententerrein van de Polderheuvel zijn betrokken bij het locatieprofiel. Vandaar dat de gemeente op zoek is naar gesprekspartners die mee willen denken bij de ontwikkeling van het evenemententerrein.

Aanmelden

Bewoners en ondernemer in de omgeving van Tuinen van West kunnen meepraten over het gebruik en de invulling van deze locatie. Degenen die de komende 2 jaar bereid zijn om meerdere keren per jaar tijd vrij te maken voor een bijeenkomst, worden gevraagd om zich aan te melden. Dat kan tot uiterlijk 8 juli door een e-mail te sturen met de  contactgegevens en motivering: dialoogtafeltvw@amsterdam.nl.

Informatie

Meer informatie over de Polderheuvel is te vinden op www.polderheuvel.nl.