Peuters kunnen komen voetballen bij FC Peuter Profs.
Peuters kunnen komen voetballen bij FC Peuter Profs. (Foto: Pr )

Open dag bij Peuter Profs

Algemeen

NIEUW-WEST - FC Peuter Profs organiseert voetbaltrainingen en sport- en bewegingsactiviteiten op niveau en op maat voor de allerjongsten. Veel verenigingen en sportorganisaties bieden pas activiteiten aan voor kinderen vanaf 5 jaar. FC Peuter Profs begint al voor peuters en kleuters vanaf 2 jaar oud.

Eerlijke kans 

Door op jonge leeftijd in groepsverband te bewegen krijgt iedereen een eerlijke kans op een gezonde leefstijl en leuke sportuurtjes met veel plezier. Zo kunnen zij werken aan hun motorische en pedagogische vaardigheden. Later kunnen zij hun eerste stapjes richting een mooie voetbalcarrière maken.

Aanmelden

Op 29 augustus organiseert FC Peuter Profs een gratis open dag voor nieuwe deelnemers. Kinderen van 2 en 3 jaar beginnen om 15:00 uur, kinderen van 4 tot en met 7 jaar beginnen om 16:00 uur. De activiteiten worden gehouden bij AFC DWS, Sportpark Spieringhorn 1,, Aanmelden kan via www.fcpeuterprofs.nl/opendag.

Voor gezinnen met een lager inkomen zijn er mogelijkheden voor tegemoetkoming in de kosten voor deelname en sportkleding. Meer informatie is te verkrijgen op de open dag zelf of via info@fcpeuterprofs.nl.