Bij Pier K wordt muziek gemaakt.
Bij Pier K wordt muziek gemaakt. (Foto: Fokke van SaaneFotografie)

Doe Dagen bij Pier K

Algemeen

HAARLEMMERMMEER - Pier K houdt zaterdag 21 augustus in Nieuw-Vennep, op Harmonieplein 2, en zondag 22 augustus in Pier K, Raadhuisplein 9 in Hoofddorp worden de jaarlijkse Pier K Doe Dagen van 9.30 tot 16.00 uur. De toegang is gratis. Het volledige programma is te vinden op www.pier-k.nl. Het is mogelijk om al vooraf in te schrijven voor bepaalde activiteiten, maar gewoon binnenlopen is ook mogelijk. Daarnaast staan er optredens en kijklessen op het programma.

Tijdens de Pier K Doe Dagen is van alles te beleven voor jong en oud. Zo kan er bijvoorbeeld in de ateliers, onder leiding van Pier K docenten, aan de slag gegaan met onder andere tekenen & schilderen of beeldhouwen of verschillende instrumenten uitproberen. Tevens worden er diverse workshops gegeven die een indruk geven van de cursussen die Pier K komend seizoen aanbiedt. Medewerkers vertellen graag meer over het aanbod van onder andere Dé JeugdTheaterSchool en de Balletschool Haarlemmermeer, de Muziekmakers, Kleine Pier en de KinderKunstAcademie of het Jongerenatelier. Uiteraard biedt Pier K ook veel cursussen voor volwassenen.

Kleine Pier


Bij Kleine Pier kunnen de allerkleinsten van 0 tot en met 6 jaar al alle kanten op. Kleine Pier is er speciaal voor baby’s, dreumesen, peuters en kleuters die met elkaar of met hun papa of mama muziek maken, dansen, zingen, toneelspelen, schilderen of kleien. Plezier staat voorop en de aangeboren nieuwsgierigheid van kinderen wordt volop aangemoedigd. Kleine Pier is een creatieve ontdekkingstocht naar wat kinderen aanspreekt terwijl ze leren door te spelen, te bewegen, te luisteren, te ontdekken en te imiteren. Tijdens de Pier K Doe Dagen is er in de ochtend een speciale Peuter- of kleutercarrousel geprogrammeerd. Drie verschillende korte workshops: dans, muziek en beeldende kunst, om te ontdekken wat het meeste aanspreekt. Voor de allerkleinsten is er Muziek voor dreumesen van 0 tot 2 jaar.

Kijk op www.pier-k.nl voor het volledige programma en inschrijven.