Wing Tshung is ooit ontwikkeld door een Chinese non.
Wing Tshung is ooit ontwikkeld door een Chinese non. (Foto: Pr )

Open training Realistic Self Defence Academy

NIEUW-WEST Buurtbewoners die zich onveilig voelen, zijn aangevallen, onaangename situaties hebben meegemaakt of zich mentaal en fysiek sterker willen maken, kunnen een kijkje nemen bij de open training van Realistic Self Defence Academy.

Dinsdag 7 september wordt van 20.30 tot 22.00 uur in Sportcentrum Caland een training effectieve zelfverdediging: Wing Tshung Kungfu gegeven.

De Realistic Self Defence Academy biedt de kans om tijdens een open training kennis te maken met zelfverdediging die direct werkt. Wing Tshung is ooit ontwikkeld door een Chinese non die zich zelf fysiek moest kunnen verdedigen tegen sterkere tegenstanders. De vechtsport is vooral gericht op de korte afstand en is daarmee ook bijzonder effectief in realistische situaties.

Door gebruik te maken van zogenaamde aanrakingsprikkels worden reflexen ontwikkeld waarmee iemand snel en effectief de situatie meester kan zijn.

Sifu Gulveren geeft met zijn 30 jaar ervaring samen met zijn assistenten extra uitleg en demonstraties tijdens de open training. Deelnemers moeten zelf een trainingsbroek en wit T-shirt meenemen. Tijdens de lessen wordt altijd naar een sfeer van respect en vertrouwen gestreefd. De trainingen zijn geschikt voor alle leeftijden en ervaring met vechtsporten is niet nodig.

Meer informatie: 06 19847190 of: www.sifugulveren.nl.