Afbeelding
(Foto: )

Kunst en licht van 24 kunstenaars

WEST - Licht Verbindingen is het thema van de vierde Buurt Kunst Licht editie. Buurtlicht is met nieuwe kunstroutes, workshops en projecties op diverse plaatsen in West begonnen. Zes maanden lang tonen 24 kunstenaars en makers hun werk.

Sieraden, tekeningen, schilderkunst, portretten, keramiek en fotokunst

Sieraden, tekeningen, schilderkunst, portretten, keramiek, installaties en fotokunst staan in het licht. Het werk verbindt bewoners, organisaties, ondernemers en kunstenaars met elkaar en met bekende en minder bekende locaties in de buurt. Het is een  verrassende mix van verschillende culturen, generaties en kunstvormen werpt een nieuw licht op de buurt.

Watertoren

Na de première van het Buurt Kunst Licht op 17 september projecteert Buurtlicht elke maand werk van de kunstenaars op de Watertoren bij Café Restaurant Amsterdam. Op woensdag 22 september is het Buurt Kunst Licht bij Zaal 100 te gast tijdens Veko Logisch. Op 7 oktober organiseert Buurtlicht een lichtjesoptocht door de buurt. 

Wereldlichtjesdag

De Buurlicht Kunst Routes vinden plaats op 14 november 2021 en op 6 februari 2022. Natuurlijk schijnt het Buurtlicht ook op Wereldlichtjesdag, zondag 12 december.


Het volledige programma is te vinden op: www.lichtverbindingen.nl. 

Afbeelding