Afbeelding
(Foto: )

Verder in Balans (ViB) doet mee aan de Amsterdamse Sportweek!

NIEUW-WEST - Zoveel mogelijk Amsterdammers laten genieten van sporten en bewegen: dat is waar de Amsterdamse Sportweek van 17 tot en met 26 september om draait. Verder in Balans (ViB) grijpt dit aan om zoveel mogelijk (ex-)kankerpatiënten te laten ontdekken wat Bewegen op Muziek bij ViB met je doet. 

Tijdens de Amsterdamse Sportweek opent Verder in Balans (ViB) de deuren voor alle (ex-)kankerpatiënten van Amsterdam. Zij zijn welkom voor gratis proeflessen op vrijdag 17 en/of 24 september in de Schermzaal van de Sporthallen Zuid, tussen 10.30 en 11.30 uur. 

ViB is een unieke Amsterdamse sportclub die 20 jaar geleden werd opgericht door en voor (ex-)kankerpatiënten die, na revalidatie, met elkaar wilden blijven sporten. Omdat zij allemaal (hebben) ervaren wat de behandeling tegen kanker met je kan doen, begrijpen ze dat er soms drempels zijn om (weer) aan sport te beginnen. 

De groepslessen maken sport haalbaar en gezellig en de fysiotherapeut weet dat niet iedereen altijd met alles mee kunnen doen en dat is geen probleem, integendeel, dat is de reden dat ViB al 20 jaar bestaat. 

Nieuw is dat 55-plus deelnemers met een Stadspas ‘groene stip’ vanaf september hun contributie aan Bewegen op Muziek bij ViB vergoed kunnen krijgen door het SeniorenSportFonds van de Gemeente Amsterdam.

Voor meer Informatie: www.verderinbalans.nl aanmelden kan via: info@verderinbalans.nl.