Jan Scholtens bij een van de door hem opgeknapte stoelen.
Jan Scholtens bij een van de door hem opgeknapte stoelen. (Foto: aangeleverd)

Scholtens geeft meubelen tweede leven

‘Waarom zou je iets goeds weg doen als het kan worden opgeknapt of hersteld? Als Jan Scholtens een bank binnen krijgt, ziet hij in een oogopslag waar de televisie staat. “Mensen zitten het liefst op de bank recht voor de tv en die plek is vaak het meest versleten en ingezakt,” lacht de stoffeerder.


Omdat mensen duurzaamheid, comfort en kwaliteit steeds hoger in het vaandel hebben staan, krijgt Scholtens veel meubelen om op te knappen. Ook ervaren veel mensen rugklachten en/of pijn in de benen door een verkeerde zithouding, veroorzaakt door doorgezakte stoelen, banken of kussens. Scholtens lost dit vaak eenvoudig en duurzaam op door het vernieuwen of bijvullen van de zitmeubelen. 

Stofferen

Je kunt voor dat geld beter een nieuwe bank kopen, krijgt Scholtens soms te horen. “En dat klopt als u een bank bij een goedkopere meubelzaak heeft gekocht. Het is voor ons haast niet te doen dat op te knappen omdat de kwaliteit ervan zich er niet voor leent.”


Wie een kwaliteit of design meubel van een paar duizend euro heeft aangeschaft of een meubel heeft waar men (emotioneel) aan gehecht is, doet er goed aan het een tweede leven te gunnen en het opnieuw te laten stofferen.

25% Korting

Scholtens bestaat deze oktober woonmaand 51 jaar en dat viert de meubelstoffeerderij met 25% korting op alle werkzaamheden. Zoals reparaties en herstofferingen (stof en leer), vernieuwen en opvullen van stoelen, banken en kussens, biezen, rieten en rotanstoelen (handgemaakt)

Wilt u meer weten? Bel voor advies en vrijblijvende offerte bij u thuis: 020 24 42 530/06 27 26 02 22 of stuur een mail naar info@meubelstoffeerderijscholtens.nl of kijk op www.meubelstoffeerderijscholtens.nl Volg ons ook op Facebook en Instagram

Scholtens kent geen beperkingen in meubels die opgeknapt moeten worden.