Er is in de Meervaart weer genoeg te zien aan voorstellingen deze week.
Er is in de Meervaart weer genoeg te zien aan voorstellingen deze week. (Foto: René Kater)

Deze week voorstellingen in de Meervaart

NIEUW-WEST - Het Meervaart Theater, Meer en Vaart 300, heeft aankomende week een aantal voorstellingen. Hieronder een overzicht. Kaarten zijn verkrijgbaar via: www.meervaart.nl.

Vrijdag 8 oktober: Raymi Sambo Maakt / BackBone door Kaap Liefde
Op vakantie in een Afrikaans land wordt Astrid verliefd op Kofi. Hij reist mee naar Nederland en ze krijgen een tweeling, maar er is voor hem geen plek in Astrids leven. Radeloos vertrekt Kofi met de kinderen naar zijn geboorteland. Astrid en een tv-ploeg starten een klopjacht.

Zaterdag 9 oktober: Sonatinas 4 Feet door Duda Paiva Company en Fractal Collective.
Magische schuimrubberen sculpturen en acrobatische urban dans komen samen in een voorstelling geïnspireerd door het werk van de Braziliaanse fotograaf Alair Gomes, die recentelijk werd ontdekt door vooraanstaande kunstinstituten om zijn ritmische shots van het mannelijke lichaam.

Zondag 10 oktober:  Verloren Dingen (7+) door Het Filiaal.

Een man verzamelt spullen die nergens meer thuishoren, knapt ze op en geeft ze een nieuwe bestemming. Totdat de man niet meer thuiskomt en de dingen even echt verloren lijken. Drie spelers brengen poppen en objecten tot leven, net zoals de man zijn gevonden spullen leven inblaast.


Maandag  11, dinsdag  12 OKT en 26 t/m 28 oktober: Daniël Arends l met Thuis praat ik bijna nooit & God is mijn rechter.

Twee voorstellingen op 1 avond/ "Lieve mensen, ik treed 2 keer per avond op en speel 2 verschillende stand-up comedy-shows van een uur. De eerste show is getiteld: ‘Thuis praat ik bijna nooit’ en de tweede heet: ‘God is mijn rechter’. Je kan er één bezoeken, maar ook naar allebei gaan. Veel plezier.” Daniël.

Maandag 11 oktober: ISH Open Nights door ISH Dance Collective.

ISH Open Nights biedt een podium aan een nieuwe generatie dansmakers om werk in ontwikkeling te tonen. Drie oorspronkelijke ideeën, drie eigen stijlen, drie interessante choreografen, met wie na afloop in gesprek kan worden gegaan.