Robbie Wallin en Luan Buleshkaj inGodenzonen.
Robbie Wallin en Luan Buleshkaj inGodenzonen. (Foto: Pr)

Deze week in de Meervaart

NIEUW-WEST - Het Meervaart Theater, Meer en Vaart 300, heeft aankomende week een aantal voorstellingen. Hieronder een overzicht. Kaarten zijn verkrijgbaar via: www.meervaart.nl.

Zaterdag 30 oktober: Taksim Trio door Masters of Anatolia.

Festival Masters of Anatolia start in oktober met een optreden van het beroemde Taksim Trio. Het trio verbindt op hypnotiserende wijze traditionele Turkse muziek met jazz, rock en klassieke muziek. In hun thuisland Turkije en internationaal worden zij al jaren op handen gedragen. Het perfect op elkaar ingespeelde trio bestaat uit Hüsnü Senlendirici (klarinet), Ismail Tunçbilek (elektro baglama) en Aytaç Dogan (kanun).

Zondag 31 oktober: Breakin' Convention door Jonzi D en anderen.
Breakin' Convention, het baanbrekende hiphopfestival uit Londen, komt naar Nederland! Reken op adembenemende optredens van internationaal gevierde poppers, lockers, b-boys en b-girls op een festival dat naast wereldwijde sensaties ook lokaal talent een podium biedt.

Woensdag 3 november: Een ruimtereis (4+) door Het Laagland.

In deze verbluffende houtje-touwtje sciencefiction voorstelling gaan twee fantasievolle geesten het avontuur van de nacht aan. Als astronautjes in spé laten ze hun fantasie sneller reizen dan het licht. De slaapkamer ontpopt zich tot lanceringsplatform. 3.. 2.. 1.. Daar gaan ze!

Woensdag 3 november: Godenzonen door Robbie Wallin & Luan Buleshkaj.

In de veelzijdige voorstelling 'Godenzonen' fungeert Ajax als metafoor om maatschappelijke vraagstukken bespreekbaar te maken en het gesprek gaande te houden. De jonge makers Robbie Wallin & Luan Buleshkaj slaan een nieuwe weg in door spoken word, storytelling, muziek, comedy en theater te gebruiken in de voorstelling. Na  de voorstelling wordt de Champions League-wedstrijd Borussia Dortmund - Ajax op groot scherm vertoond.