Leerlingen leren over de voedingsindustrie en een gezonde leefstijl.
Leerlingen leren over de voedingsindustrie en een gezonde leefstijl. (Foto: Pr)

Voel, ruik, proef en ervaar de Clusius mbo-opleidingen

REGIO - Woensdag 10 november kun je, samen met je ouders, een kijkje komen nemen bij de drie vestigingen van het Clusius mbo. Alle mbo-opleidingen laten zien wat ze in huis hebben om studenten voor te bereiden op een toekomst in de groene wereld. En dat die groene wereld barst van de innovaties en veel groter is dan het boerenbestaan zul je tijdens je bezoek al snel merken. 

Food, styling, dieren, groenonderhoud en techniek

Naast de agrarische opleidingen en de opleidingen die gericht zijn op het verzorgen/welzijn van dieren is er bij het Clusius mbo nog veel meer te beleven. 

Stap bijvoorbeeld in de wereld van styling en vormgeving bij het cluster Groen & Styling. Of kom meer te weten over de voedingsindustrie en een gezonde leefstijl bij het cluster Food. 

Open dag woensdag 10 november

Hou je van techniek en (het sleutelen aan) grote machines? Of werk je graag met je handen en buiten in de groene omgeving? Dan kun je je hart ophalen bij de verschillende opleidingen binnen het cluster Groen & Techniek. 

Meld je aan 

Je kunt de open dag op drie locaties bezoeken: in Alkmaar, Hoorn en Schagen. Om de bezoekersaantallen te spreiden vragen we je om je vooraf aan te melden voor een tijdslot tussen 16.00 - 21.00 uur.


 Aanmelden kan via de website www.clusius.nl/mbo.