Mouna Laroussi
Mouna Laroussi (Foto: Pr)

Deze week in de Meervaart

NIEUW-WEST - Het Meervaart Theater, Meer en Vaart 300, heeft aankomende week een aantal voorstellingen. Hieronder een overzicht. Kaarten zijn verkrijgbaar via: www.meervaart.nl.

Donderdag 18 november: René van Meurs met Hunkert.

De liefde: René van Meurs kan er prachtige verhalen over vertellen, vol mooie inzichten en goede grappen. Je kunt op zoek zijn naar de liefde, of er naar smachten. René doet daar nog een schepje bovenop. René van Meurs hunkert. En wij kunnen niet anders dan van hem houden.

Vrijdag 19 (Try out) & zaterdag 20 (Première) november:  Mouna Laroussi met Fatima.

Tijdens het maken van Mouna Laroussi’s solovoorstelling ‘Schijtziek’ ontstond haar alter ego Fatima. Waar anderen een kloof zien, ziet Fatima een brug. Waar anderen op de vuist willen, tovert Fatima een lach. Iedereen gaat voor de bijl.

Zaterdag 20 & zondag 21 november: Nieuw Utrechts Toneel met Nooit Meer Werken.

We dromen er allemaal wel eens van toch? Nooit meer vroeg op, nooit meer in de file of door de regen fietsen. Nooit meer haasten, wakker liggen, jongleren met de tijd… We gaan het een avond lang proberen. Met theater, een heerlijk driegangendiner en goed gezelschap.

Nooit Meer Werken is in samenwerking met NUT, De Kleine Komedie en Meervaart. De voorstelling vindt plaats op locatie in de NDSM Loods Zaal. 

Zaterdag 20 november: Meervaart Studio Poetry Cafe #1.

Meervaart Studio Poetry Cafe is dé plek waar poetry en spoken word artiesten hun nieuwe werk ten gehore kunnen brengen. Een open mic avond met de meest hoge vibrerende en verassende acts. 

Met overgave en passie word het publiek keer op keer meegenomen door de artiesten.

Zaterdag 20 november: Marc-Marie Huijbregts met Uitgesproken.

Marc-Marie is uitgesproken. Maar is hij ook uitgesproken? Is hij pas sinds kort uitgesproken of was hij altijd al uitgesproken? Kortom een avond met de uitgesproken Marc-Marie Huijbregts.

Zondag 21 november: WAT WE DOEN, Een zorg voor later. 

‘Een zorg voor later’ bestaat uit twee ontroerende en prikkelende verhalen over zorgen voor je ouders en ouderen in onze snel veranderende samenleving. 

Het Nederlandse zorgsysteem blijkt lang niet altijd te werken zoals velen van ons verwachten. En lang niet voor iedereen.

Zondag 21 november: Comedy Show 2021.

De Surinaamse onafhankelijkheid wordt dit jaar weer groots gevierd! Roué, Jetty, Rayen, Howard, Lucinda, Deng Boy, Jeffrey, Murth en Nickms gaan helemaal los tijdens de Srefidensi Comedy Show op zondag 21 november in de Meervaart.