Romy voor haar nieuwe zaak: Boutique Bella Donna.
Romy voor haar nieuwe zaak: Boutique Bella Donna. (Foto: Pr)

Boutique Belle Donna knipt voor een fijne prijs

HALFWEG - Wanneer je de Prins Bernhardkade in Halfweg in rijdt kan het haast niet missen, je ziet het direct de nieuwe haar Boutique Bella Donna van Romy Hendriks. Op nummer 1 gaat vandaag, 1 december, de nieuwe kapsalon open.

Na een grondige verbouwing van het woonhuis, waar Romy met haar familie woont, is er aan de voorkant de nieuwe boutique gekomen. Romy is geen onbekende in de buurt. Jarenlang woonde ze een paar straten verder bij haar ouders, dus toen dit pand te koop kwam was dit een unieke kans.

Romy begon tien jaar geleden als kapster en heeft bij verschillende bekende en minder bekende kapsalons gewerkt in Amsterdam en Badhoevedorp. Toen haar kindje Donna geboren werd, wilde ze graag voor zichzelf beginnen om zo haar tijd beter in te kunnen delen. Toen ze de kans kreeg heeft ze die ook direct aangepakt met als resultaat deze mooie boutique, die ze naar haar kindje vernoemde.

Kwaliteit staat bij Romy voor op, immers de beste reclame die je kunt maken is het leveren van een goed product. Romy is goed in haar vak en knipt volgens de nieuwste trends. Doordat zij de kosten laag heeft weten te houden zijn de prijzen erg aantrekkelijk.

Je kunt altijd even binnen lopen om de mooie salon te komen bewonderen, de koffie staat klaar. Een behandeling kan alleen op afspraak. Bel naar 06 58740500 voor een afspraak te maken wanneer het je uitkomt, de tijden zijn erg flexibel.

Bella Donna vind je aan de Prins Bernhardkade 1 in Halfweg. Telefoon: 06 58740500.