Een voorbeeld van een woning in het voormalige postsorteercentrum.
Een voorbeeld van een woning in het voormalige postsorteercentrum. (Foto: Pr)

Beschikbaar: huurappartementen in Plaza West Haarlem

HAARLEM - De prachtige nieuwbouwappartementen van Plaza West zijn inmiddels helemaal af. Veel huurders hebben hun intrek genomen in een gloednieuw appartement. Er is nieuws: er zijn nog appartementen per direct beschikbaar.

De woningen hebben een hele fijne ligging, zo dichtbij onder andere de Albert Heijn aan de Westergracht in het populaire Haarlem Zuid-West. Dus ben jij met spoed op zoek naar een woning, dan is Plaza West ideaal.

Het voormalige postsorteercentrum in Haarlem is omgetoverd tot drie stoere en duurzame appartementencomplexen van vier verdiepingen hoog. Maar liefst 306 huishoudens in totaal kunnen dit straks hun thuis noemen. De omgeving? Die wordt aangekleed met lekker veel groen en er zijn diverse supermarkten op kruipafstand.

Riante 3- en 4-kamerappartementen

Inmiddels is er al veel verhuurd. Op dit moment zijn er nog 3- en 4-kamerappartementen beschikbaar vanaf 1.355 euro per maand. Misschien voor jou, nu de koopmarkt op z’n kop staat, dé oplossing om toch groter te kunnen gaan wonen. Past dit jou? Op www.hureninplazawest.nl vind je het hele aanbod. Geen zin om zelf een vloer te leggen? Dit kan voor je geregeld worden! Vraag de verhuurmakelaar naar de voorwaarden.

Bezichtigen en inschrijven

Helemaal enthousiast geworden? Er is elke week een open huis. Plan je eigen bezichtiging in via www.hureninplazawest.nl. Bekijk op de website ook alvast de handige woningzoeker om uit te zoeken voor welke woning jij wilt gaan. Hierna kan je je via de website inschrijven voor Plaza West en daarbij jouw voorkeurswoning(en) aangeven. 

En dan? Duimen maar, want er wordt snel contact met je opgenomen wanneer er een match is.