Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Vrijwilligers zijn van harte welkom bij Gouden Dagen Beverwijk

Algemeen

BEVERWIJK/HEEMSKERK - Aapjes kijken in Artis, bij een oude vriend(in) op de koffie, een museum bezoeken, een rondvaart maken, terug naar de geboorteplaats etc. etc. Allemaal uitstapjes die vrijwilligers ondernemen met ouderen die hun wens in de wensboom van Gouden Dagen hebben opgehangen. De wensen kunnen op de locaties van ViVa! Zorggroep in Beverwijk worden ingeleverd.

‘Gouden Dagen’ wil door het vervullen van wensen ouderen in Beverwijk een leuke dag bezorgen. Een dag waar ze met veel plezier op terug kunnen kijken. Hiervoor is men niet alleen afhankelijk van sponsors en donateurs, maar ook van vrijwilligers.

Op stap gaan

‘’Voor Gouden Dagen Beverwijk zijn wij op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om met een oudere inwoner van Beverwijk op stap te gaan en er een leuke dag van te maken. Dat kan individueel, maar dat kan ook met meerderen. Want hebben we een wens waarvan wij denken dat meer mensen dat leuk zouden vinden, dan gaan we met een aantal ouderen en vrijwilligers op stap.’’

‘Dat wij met ons cluppie van vrijwilligers zoveel leuks mogen verwezenlijken’

“Dat wij met ons cluppie van vrijwilligers in Heemskerk zoveel leuks mogen verwezenlijken, voelt als een feestje” aldus Bob, al jaren vrijwilliger bij Gouden Dagen Heemskerk.

Fijne herinnering

 Wil jij ook ouderen een fijne herinnering bezorgen? Wij vertellen je graag meer over deze leuke vrijwilligersbaan bij Gouden Dagen, ViVa! Zorggroep. 

Contact opnemen

Hebben we je interesse gewekt? Neem dan contact op met Jolanda van Dam via de mail:

j.vandam@vivazorggroep.nl of telefonisch: 06-22913188.

Afbeelding