Links en rechts boven het team bij 2 verschillende RonaldMcDonald Huizen (Vu en AMC) onderste foto het team icl bestuurders van de volgauto's.
Links en rechts boven het team bij 2 verschillende RonaldMcDonald Huizen (Vu en AMC) onderste foto het team icl bestuurders van de volgauto's. (Foto: Dirk Betjes)

Teams Jude doen mee aan Homeride 2021

Algemeen

HEEMSKERK - Op 26 en 27 juni, waren er in Nederland heel wat teams aan het sporten, 24 uur lang, dag en nacht. Om op deze manier geld binnen te halen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Zo ook twee teams uit Heemskerk.

Sponsorwielertocht voor het Ronald McDonald Kinderfonds

Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt ervoor dat ouders 24 uur dicht o.a. bij hun ernstige zieke kind kunnen zijn. Voor een knuffel, een kus, of gewoon voor het verhaaltje voor het slapen gaan.

Team Jude, bestaande uit vier ervaringsdeskundigen, weet uit ervaring’ hoe ontzettend belangrijk dit is! Drie van hun kinderen hebben gevochten op de IC. Met een zeskoppig team hebben zij het afgelopen weekend een mooie prestatie neergezet. In totaal zijn er 26.000 nachtzoenen opgehaald. ‘’Daar zijn wij u heel dankbaar voor!’’, aldus teams Jude.