Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

‘Laat uw wens weten op de wenskaart’

Algemeen

BEVERWIJK/HEEMSKERK - Alle ouderen in Heemskerk en Beverwijk kunnen door het invullen van een wenskaart van Gouden Dagen hun wens kenbaar maken. Vorige week werden bewoners van woonzorgcentrum Elsanta, ViVa! Zorggroep, door Gouden Dagen uitgenodigd om in het restaurant een kopje koffie te komen drinken.

Ouderen in Heemskerk en Beverwijk blij met Gouden Dagen

Na het uitdelen van een lekkernij bij de koffie gingen de vrijwilligers in gesprek met de bewoners om te informeren naar hun wensen. Dit resulteerden in veel leuke wensen die varieerden van een bezoek aan de kerk tot een dagje Scheveningen. Al deze wensen werden in de wensboom opgehangen. Binnenkort gaan we starten met het vervullen van deze wensen.

Kom mee naar Buitendag

Niet alleen wensen worden vervuld, maar Gouden Dagen organiseert ook de “Kom mee naar Buitendag”. Afgelopen vrijdag zijn de bewoners van Westerheem op stap gegaan met vrijwilligers en mantelzorgers naar Kasteel Assumburg. Uiteraard werd er ook even gewandeld door de prachtige tuin. Bij terugkomst werden de wandelaars getrakteerd op een heerlijke pannenkoekenlunch.

Wensbomen

Ook u kunt uw wens kenbaar maken door het invullen van de wenskaart van Gouden Dagen. In alle huizen van ViVa! Zorggroep in Beverwijk en Heemskerk staan de wensbomen. U kunt uw wens daarin ophangen.

Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met Jolanda van Dam via de mail j.vandam@vivazorggroep.nl of telefonisch: 088-9957253.

Afbeelding
Afbeelding