Scene uit de Rocky Horror Show.
Scene uit de Rocky Horror Show. ((Foto: Roy Beusker Fotografie))

Nederlandse versie Rocky Horror show in Beverwijk

Algemeen

BEVERWIJK - De eerste musical uit de jaren zestig die toen al stond voor diversiteit en het aandurfde vrije seksualiteit uit te beelden. De show is een hysterische parodie op de klassieke science fiction- en B-horrorfilms en kent een lange traditie van interactie met het publiek, zoals met de wereldvermaarde cult-hit ‘The Time Warp’.

Deze ‘Nederlandse’ versie, vertaald door Jeremy Baker, is meertalig. Zo zijn nummers als ‘Let’s Do The Time Warp Again’, ‘Coming Home’ en ‘Hot Patootie’ geheel in het Engels en andere nummers deels in het Engels. Ook in de dialogen wordt met taal gespeeld.

In deze krankzinnige cultmusical raakt het pas verloofde stel Brad en Janet verzeild in de wereld van de bizarre dokter Frank-N-Furter en zijn volgelingen. Een stormachtige avond die ontaardt in een regelrechte libidotest waarbij seksuele escapades vele grenzen doen vervagen. ‘Don’t dream it, be it’.

De hoofdrol is voor Sven Ratzke; een unieke artiest en personality. Bekend van zijn eigen theatervoorstellingen zoals Homme Fatale en Where are we now (met muziek van en over David Bowie). Voorstellingen die niet alleen in Nederland maar ook in Duitsland, Engeland, Australië en New York bejubeld worden. 

Een show vol onweerstaanbare rock muziek waarbij iedereen mee mag doen en alles weer een keer mag!

Kaarten à €39,50 voor woensdag 13 oktober om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Roué Verveer ‘Zo goed als nieuw’

Optimistisch, vrolijk, diepzinnig en hilarisch! Met bijna 20 jaar ervaring in het maken van avondvullende theatervoorstellingen behoort Roué Verveer tot de top van de Nederlandse cabaretwereld. Dit seizoen komt hij alweer met zijn negende cabaretshow vol vlijmscherpe humor en genadeloze zelfspot!

In Zo Goed Als Nieuw geeft Roué op originele wijze een kijk op de wereld. Een show waarin zijn enthousiaste speelstijl, scherpe grappen en slimme improvisaties de bovenhand voeren. Warmdraaien kan door eerdere shows van Roué te beluisteren op Spotify. Deze voorstelling bevat een voorprogramma verzorgd door een opkomend cabarettalent! Roué heeft deze cabaretier zelf uitgekozen en vanavond is dat: Yunus Aktas.

Kaarten vanaf € 21,00 voor vrijdag 8 oktober om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Roué Verveer.