Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Naar Laurentiuskerk en de Noordpier

Algemeen

BEVERWIJK/HEEMSKERK - Mevrouw Tijburg uit Beverwijk had haar wens in één van de wensbomen in Beverwijk opgehangen. Zij wilde graag een bezoek brengen aan het graf van haar petekind en de Laurentiuskerk bezoeken. 

Op stap met Gouden Dagen

Vrijwilligster Tineke vertrok vrijdag 3 december met haar naar de markt in Heemskerk om een bloemetje te kopen voor haar petekind, waarna ze naar het kerkhof gingen. 

Daarna werd de Laurentiuskerk bezocht. Mevrouw Tijburg genoot er zichtbaar van om in de kerk te zijn. 

Over de markt zijn ze teruggelopen en werd de middag afgesloten met een kopje koffie en een appelgebakje. “Ik heb een geweldige middag gehad” aldus mevrouw Tijburg.

Deze week gaan drie bewoners uit woonzorgcentrum Elsanta naar restaurant See You aan de Noordpier. 

De bewoners wilden alle drie graag een visje eten en hoe leuk is het dan om dat aan de pier te doen waar ze een prachtig uitzicht hebben over de zee. 

Heeft u een wens?

Woont u in Heemskerk of Beverwijk en heeft u een wens? Is er iets dat u heel graag wilt doen, maar u weet niet hoe u dat moet gaan organiseren? De vrijwilligers van Gouden Dagen staan graag voor u klaar. Ook u kunt uw wens in één van de wensbomen die op de locaties van ViVa! Zorggroep staan, ophangen. 

Kunt u niet zelfstandig naar de locaties komen, dan kunt u ook contact opnemen met Jolanda van Dam via telefoonnr. 088-9957253 (ma, di, do) of via de mail: j.vandam@vivazorggroep.nl. Doen hoor! Misschien is de volgende wens wel uw wens.