Tekla Hulscher.
Tekla Hulscher. (Foto: Aangeleverd)

Tekla Hulscher is gekozen als lijsttrekker voor GroenLinks Beverwijk

Algemeen

BEVERWIJK - Tekla Hulscher is sinds medio 2020 fractievoorzitter van GroenLinks in de gemeenteraad. Zij heeft zich een comunicatief sterke verbinder getoond. En heeft ook in moeilijke omstandigheden bewezen een echte leider te zijn. Passend bij een partij met idealen die ook bestuursverantwoordelijkheid durft te nemen. 

Voor de komende gemeenteraadsverkiezingen

Tekla: “Ik ben superblij dat ik in onze ledenvergadering unaniem steun heb gekregen om door te mogen gaan als lijsttrekker. Mijn ambitie is en blijft om invloed te kunnen uitoefenen op je directe omgeving in plaats van aan de kant te blijven mopperen over hetgeen je ontevreden bent. Hoe mooi is het om er iets aan te kunnen doen en bij te dragen aan een oplossing.’’
Zij vervolgt: ‘’Ik ga voor Gezondheid op 1, een schonere lucht, meer en betaalbare woningen, vergroening en voor een eerlijke en betaalbare verduurzaming. Kortom een beter leefbaar Beverwijk. Maar eerst ga ik knallen met mijn fractie, bestuur, onze leden en de nieuwe frisse winden op onze kandidatenlijst voor een knetterende campagne, waarin wij aan Beverwijk laten zien in wat voor een stad wij willen leven met elkaar.”