Koor Allerhande
Koor Allerhande (Foto: aangeleverd)

Kom naar een repetitie van Koor Allerhande in Abbekerk

Algemeen

Nu de vakantieperiode bijna voorbij is, wil Koor Allerhande uit Abbekerk na een lange gedwongen rustperiode weer gaan repeteren in Dorpshuis De Nieuwe Haven in Abbekerk en wel op dinsdag van 18.45 uur tot 20.00 uur.
Voorlopig in de Grote Zaal, daar kan nog beter geventileerd worden. We beginnen op dinsdag 14 september. Eerst geniet onze dirigent Wil Luiken nog even van een welverdiende vakantie.

De eerste tijd gaan we het bestaande repertoire ophalen en dan kunnen we kijken of er nieuwe nummers bij kunnen komen. Optreden in verzorgingshuizen kan waarschijnlijk dit jaar nog niet, maar hopelijk wel weer in 2022. Alles afhankelijk van de Covid maatregelen.

De naam van ons koor verklapt ons repertoire. Wij staan voor een avond/middag vol afwisseling; operette, opera, Nederlandstalige nummers en mooie Engelse en Duitse songs.
Het koor treedt al bijna 25 jaar met veel succes op in Noord-Holland en staat onder leiding van de dirigent Wil Luiken, die als geen ander met flair het koor weet te begeleiden. De leden komen niet alleen uit Abbekerk, maar uit heel Westfriesland.

Zoals bijna alle koren kunnen wij ook extra leden gebruiken.

Lijkt het u ook wat om mee te zingen, kom dan eens vrijblijvend luisteren op dinsdagavond. We zijn blij met alle stemsoorten, houdt er wel rekening mee dat onze optredens meestal overdag zijn en dat het voor de continuïteit dus gewenst is dat u ook overdag beschikbaar bent.