Ben jij een echte IRONKID?
Ben jij een echte IRONKID? (Foto: aangeleverd)

Inschrijven IRONKIDS Westfriesland

Algemeen

In het Julianapark in Hoorn vindt vrijdag 24 september vanaf 15.30 uur IRONKIDS Westfriesland plaats. Kinderen van 6 tot en met 13 jaar kunnen mee doen aan een Run-Bike-Run of minitriathlon over delen van het parcours waar op zaterdag 25 september en zondag 26 september de volwassenen tijdens de IRONMAN 70.3 Westfriesland hun topprestatie leveren.

De afstanden en onderdelen van IRONKIDS Westfriesland variëren per leeftijdsgroep. Kids hoeven geen topsporters te zijn om mee te kunnen doen. Als ze maar van bewegen houden en zin hebben in een sportieve en gezellige middag. Bij de finish ontvangen de deelnemers een échte IRONKIDS medaille en een IRONKIDS t-shirt. De inschrijving kost 10 euro en kan via www.ironkidswestfriesland.nl. Op deze website staat ook meer informatie over de parcoursen, benodigde materialen en leeftijdscategorieën.

Onderdeel IRONMAN

Dit evenement is onderdeel van IRONMAN 70.3 Westfriesland, wat onderdeel is van de wereldwijde IRONMAN. IRONKIDS wordt georganiseerd door Stichting Westfriesland Events en ook mogelijk gemaakt door Provincie Noord-Holland, de zeven Westfriese gemeenten, Team Sportservice West-Friesland en de Nederlandse Triathlon Bond.