Vier finalisten verkiezing ondernemers

HAARLEMMERMEER - De Ondernemingsverkiezing Noord-Holland wordt dit jaar voor de veertiende keer gehouden. Van de 33 finalisten komen er vier uit Haarlemmermeer. Welk bedrijf straks de titel ‘Beste Onderneming van Noord-Holland 2021’ mag dragen wordt 20 mei bekend gemaakt tijdens de verkiezingsavond.

Deze verkiezing is een belangrijk en breed gedragen initiatief om waardering uit te spreken voor ondernemingen in Noord-Holland. Er zijn vier categorieën: Grootbedrijf, MKB Midden, MKB Klein en De Belofte.

Genomineerden

De vier genomineerde ondernemers in Haarlemmermeer zijn, binnen de categorie Groot bedrijf: Claus Company, Hoofddorp en Hoogesteger Fresh Specialist B.V. in Zwanenburg. Binnen de categorie MKB Midden: Hilterman Leasegroup, Hoofddorp en binnen de categorie MKB Klein: Laurentius College, Schiphol (een erkende MBO opleiding voor stewardess, hotel, travel en hospitality). Voor De Belofte is geen bedrijf uit Haarlemmermeer genomineerd.

Publieksprijs

Wethouders Economische zaken Marja Ruigrok en Johan Rip feliciteerden de vier finalisten. Op grond van de presentatie op de avond en alle vooraf verkregen informatie kiest de jury per categorie een winnaar. Daarnaast maken alle genomineerde ondernemingen kans op de publieksprijs. De stemronde voor dit jaar loopt tot en met 19 mei 2021. Stemmen kan via: https://ovnh.nl/publieksprijs-2021/.