De Dennenlaan ligt open.
De Dennenlaan ligt open. (Foto: Peter Vreeswijk)

Dennenlaan krijgt behoorlijke ingreep

ZWANENBURG - De werkzaamheden aan de Dennenlaan zijn begonnen. Vanaf Albert Heijn tot en met het kruispunt Dennenlaan/Wilgenlaan ligt de weg open.

Wat gaat er gebeuren? Het riool wordt vervangen vanaf het kruispunt Wilgenlaan tot aan het kruispunt Zwanenburgerdijk. De rijweg verplaatst naar het midden waar nu parkeerplaatsen zijn. Er worden nieuwe parkeerplaatsen gemaakt op de plek waar nu de rijweg is. De plantvakken worden weggehaald en nieuwe aangelegd. Er komen nieuwe lantaarnpalen en straatmeubilair, zoals bankjes. De rijweg, stoepen en parkeerplaatsen worden opnieuw bestraat met nieuwe stenen en er worden nieuwe bomen geplant.

Al met al een behoorlijke ingreep en het heeft gedurende de werkzaamheden natuurlijk ook consequenties voor het doorgaande verkeer. Die wordt met borden omgeleid.

Elke maandagochtend houdt de aannemer een inloopspreekuur in de bouwkeet op het parkeerterrein achter Dennenlaan 21 tussen 9.00 uur en 10.00 uur.. Vragen aan de gemeente kunnen telefonisch gesteld aan Mike van Amerongen via 0900 1852. Mailen kan ook via: info@haarlemmermeer.nl o.v.v. ‘Dennenlaan'.