Kunst van jongeren uit Haarlemmermeer is te zien in Galerie.
Kunst van jongeren uit Haarlemmermeer is te zien in Galerie. (Foto: Pr)

Jongerenatelier exposeert in de Tuinkamer

Algemeen

HAARLEMMERMEER - Deelnemers van het Jongerenatelier van Pier K laten hun werk zien van 5 juli tot en met 12 juli in Galerie de Tuinkamer in Hoofddorp. Pier K is op zaterdagochtend ‘the place to be!’ voor jongeren. Onder begeleiding van echte kunstenaars wordt er  in het Jongerenatelier getekend, geschilderd, gefotografeerd, gefilmd of gebeeldhouwd en nog veel meer. 

Zo’n 40 leeftijdsgenoten werken aan verschillende opdrachten of aan een eigen project in de mooie kunstlokalen van Pier K Hoofddorp en Pier K Nieuw-Vennep. De kunstgeschiedenis en actuele gebeurtenissen zijn een bron van inspiratie. Maar vooral het samen werken en van elkaar leren maakt iedereen enthousiast. Van al het gemaakte werk is uiteindelijk een gezamenlijke presentatie gemaakt en is er een expositie in Galerie de Tuinkamer.

Beeldentuin

Galerie de Tuinkamer is een laagdrempelige plek. Het is een galerie en beeldentuin waar in een gezellige, ongedwongen sfeer van de kunst kan worden genoten en door middel van korte filmpjes kan kennisgemaakt met de kunstenaars. Vier keer per jaar is er een wisselende expositie. In de zomer zijn er normaliter geen exposities maar voor het Jongerenatelier is een uitzondering gemaakt. 

Deelnemers aan het Jongerenatelier hebben een moeilijk jaar achter de rug. Veel digitale lessen door corona. Maar dat heeft hen er niet van weerhouden om hun passie te volgen en hun talent verder te ontwikkelen.

Reserveren

De expositie is van maandag 5 tot en met donderdag 8 juli te zien op afspraak. Reserveren kan via 023 5623858 of info@galeriedetuinkamer.nl Galerie de Tuinkamer, Wilsonstraat 61, Hoofddorp. 

Meer informatie: www.galeriedetuinkamer.nl.