Afbeelding
((Foto: Pixabay))

D66 houdt ‘Haarlemmermeerse Conciërge van het Jaar’ verkiezing

Algemeen

HAARLEMMERMEER - Welke school heeft de beste, de leukste en de aardigste conciërge? Dat zal de verkiezing van de Haarlemmermeerse Conciërge, die D66 organiseert, uitwijzen. De aankomende conciërge van het jaar mag zich aansluiten bij de drie die in voorgaande jaren deze titel kregen. 

“Conciërges zijn van groot belang omdat ze achter de schermen vaak het eerste aanspreekpunt zijn als leerlingen of docenten hulp nodig hebben”, zo vindt D66. Met deze verkiezing probeert D66 conciërges extra aandacht te geven en aandacht te vragen voor hun belangrijke rol in de scholen. Na een bewogen jaar, waarin ook conciërges voor iedereen hebben klaargestaan, lijkt het onderwijs dit jaar eindelijk weer op een normale manier van start te mogen gaan.

Presentje

Vorig jaar is de conciërgeverkiezing eerder afgebroken en hebben alle genomineerde conciërges een presentje gekregen van de partij. Dit jaar lijkt het erop dat de beste conciërge van Haarlemmermeer wel mag worden gefeliciteerd.

In de eerste twee edities werd de winnaar bepaald door het aantal stemmen en de vakjury. Dit jaar gaat het, net als vorig jaar, anders. Iedereen kan tot en met 30 september een conciërge nomineren. Dit is mogelijk via: haarlemmermeer.d66.nl/ of door een mail te sturen naar info@d66haarlemmermeer.nl. Creatieve inzendingen worden zeer gewaardeerd.

Stemmen

Na de nominatieperiode kan er van 1 tot en met 15 oktober via de website een stem worden uitgebracht op alle genomineerde conciërges. De conciërge met de meeste stemmen wordt op 29 oktober 2021 in het zonnetje gezet en mag zich een jaar lang de beste conciërge van Haarlemmermeer noemen.