Een advies om meer te bewegen is nooit weg.
Een advies om meer te bewegen is nooit weg. (Foto: Pr)

Adviespunt gelanceerd voor beter bewegen in Haarlemmermeer

Algemeen

HAARLEMMERMEER - Wie wil gaan sporten of meer wil gaan sporten of bewegen en niet weet hoe dat aan te pakken, kan vanaf vandaag, 1 september, terecht bij het beweeg adviespunt. 

Dit adviespunt is tot stand gekomen door Maatvast in samenwerking met Team Sportservice Haarlemmermeer. Team Sportservice Haarlemmermeer is goed op de hoogte van alle beweegactiviteiten in Haarlemmermeer en geeft daar gratis advies op maat over in Wijkcentrum de Boerderij in Hoofddorp.

Bij vragen zoals een teamsport of liever individueel bewegen, iets met sport- en spel doen of meer iets op het gebied van kracht, hoeveel mag het kosten en hoe lang mag de reistijd kan  Team Sportservice helpen. Belangstellenden krijgen begeleiding van een professionele adviseur die gratis individueel beweegadvies geeft. Ook als bewegen een uitdaging is, kunnen ze helpen een eerste stap te zetten om actief aan de slag te gaan.

Geen afspraak

Team Sportservice wil iedereen laten profiteren van de positieve effecten van bewegen. Er hoeft van tevoren geen afspraak worden gemaakt. De beweegcoach van Team Sportservice staat elke maandag van 9.00 tot 11.00 uur klaar in Wijkcentrum de Boerderij. 

Ook voor nieuwe wijkinitiatieven staat Team Sportservice open en helpt om het idee voor elkaar te krijgen. Team Sportservice is partner van Nieuwe Pioniers, hét online platform voor iedereen met een goed idee in Haarlemmermeer. Via nieuwepioniers.nl kunnen vrijwilligers worden geworven, spullen ingezameld of crowdfunding.

Voor meer informatie: Cindy Boter: via cboter@teamsportservice.nl of 023 205 55 00.