Startende ondernemers gecoacht

HAARLEMMERMEER - 'Zaaien, groeien, oogsten', ieder jaar biedt gemeente Haarlemmermeer twintig startende ondernemers de kans om mee te doen aan het ZAAI coachtraject.

Het aantal Zelfstandige Professionals (ZP’ers) en startende ondernemers in Haarlemmermeer is in de afgelopen jaren flink gestegen. In maart vorig jaar telde de gemeente meer dan 8.100 zp’ers. Niet al die mensen lukt het even goed om hun eigen bedrijf de nodige naamsbekendheid te geven en succesvol te maken. Om hen te helpen is in 2015 ZAAI Haarlemmermeer opgezet. Sindsdien hebben al meer dan 130 ondernemers het coachtraject gevolgd.

Deelname aan ZAAI is kosteloos maar niet vrijblijvend. Van de deelnemers wordt verwacht dat ze zichzelf verder willen ontwikkelen als ondernemer en dat ze de nodige inzet tonen. Daarom moeten ze bereid zijn om actief deel te nemen aan alle programmaonderdelen en de huiswerkopdrachten maken.


Aanmelden kan tot 1 december via het aanmeldingsformulier op de ZAAI-website: zaaihaarlemmermeer.nl/coachtraject-zaai-haarlemmermeer