Corona Snelteststraat Alkmaar

ALKMAAR - Inmiddels zijn we 13 weken verder en hebben wij al zeer veel coronatesten uitgevoerd en zo zijn wij als eerste commerciële teststraat al een begrip in de regio geworden.

Zeer veel testen uitgevoerd


Vele bedrijven, maar ook particulieren, hebben al gebruik gemaakt van onze diensten en we hebben daarmee een positieve bijdrage geleverd aan het bestrijden van het coronavirus.

PCR-test

Naast de antigeen-sneltest kunt u ook bij ons terecht voor een PCR-test mét, indien gewenst, reiscertificaat. Van deze laatste mogelijkheid wordt met name gebruik gemaakt voor strikt noodzakelijk reizen.

Laboratorium

Vanaf heden bieden wij nu ook een heel nieuw en tot op heden een uniek product aan. In samenwerking met een vooruitstrevend en innoverend laboratorium bieden wij nu de mogelijkheid om u te testen of u beschermd bent tegen het coronavirus. Dit is een product van Siemens Healthineers . D.m.v. een paar druppels bloed via een vingerprik wordt uw bloed onderzocht op beschermende neutraliserende antistoffen.

Antistoffen

Worden er bij u deze beschermende antistoffen aangetoond, dan bent u minimaal 3 maanden beschermd tegen het coronavirus. Voor verdere uitleg verwijzen wij ons naar onze website.