Gratis Online Nek-Rug-Check

Twee miljoen mensen kampen met (chronische) rug- en nekklachten.

Grofweg driekwart van de Nederlanders krijgt ooit rug- of nekklachten – dat zijn er zo’n 12,8 miljoen. In 2018 waren er ruim 600.000 nieuwe gevallen van lage rugpijn, de meest voorkomende klacht.

Zeker in deze spannende tijden, is er veel stress. Hierdoor blokkeert het zenuwstelsel en kunnen er allerlei symptomen ontstaan: rug- en nekpijn zijn op dit moment de meest voorkomende. Chiropractie activeert het zelf helend vermogen van het lichaam. Daarvoor gebruikt de chiropractor de kennis over spieren, spierspanning en “lichaamsstress”: het lijf dat uit zelfbescherming blokkeert en op slot schiet, mensen ervaren dat in de lage rug vaak als spit. Stress is er in allerlei vormen 24 uur per dag 7 dagen in de week: Bio-chemisch, Fysiek, Emotioneel.

Gezonder

25% van de Nederlanders gaan regelmatig naar de chiropractor, een gezondheidszorg zonder medicijnen of operaties. Chiropractie is vooral bekend als bewezen methode tegen een groot aantal pijnklachten. Echter is het ook zo dat chiropractie voorkomt dat je weer klachten krijgt. Als de communicatie tussen lichaam en hersenen niet optimaal is, door blokkades in de wervelkolom, kan het zelf herstellend vermogen van het lichaam verminderen. Hierdoor kunnen allerlei klachten als hoofd-, nek- en rugpijn ontstaan. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis check op 7 februari. Dan geven we een persoonlijk plan voor jouw gezondheid. Kijk op www.stringerchiropractie.nl/nek-rug-check of bel 085-8770165.