Voetproblemen worden opgelost bij Veld.
Voetproblemen worden opgelost bij Veld. (Foto: Aangeleverd)

Kwaliteit door samenwerking

REGIO - Het bevlogen en ervaren team van Veld heeft één doel: u tevreden de deur zien uitlopen ongeacht de aard van uw voetproblemen. "Omdat alle voeten en klachten van elkaar verschillen, zijn onze oplossingen maatwerk. Wij dragen het kwaliteitslabel van de SEMH, een onafhankelijke stichting die leveranciers van medische hulpmiddelen beoordeelt op service en kwaliteit."

Veld staat voor kwaliteit door samenwerking. "Daarom houden wij gezamenlijke spreekuren met diverse professionals op het gebied van voetzorg. In onze vestiging in Alkmaar werken wij samen met Jacintha Zoon van Podotherapie Elisabeth in Alkmaar, en Maxim Rojer van Podotherapie Heerhugowaard. De nauwe band met deze podotherapeuten draagt bij aan vakkundige adviezen, secure probleemanalyses en optimale eindresultaten."

Behandeling voetklachten

Een bezoek aan de podotherapeut is verstandig voor wie last heeft van voeten, knieën, enkels, rug of heupen. Klachten die voortkomen uit een verkeerd looppatroon, het niet goed functioneren van voeten en/of benen of een (stands)afwijking aan de voeten, worden door de podotherapeut behandeld. Dergelijke klachten kunnen overbelasting van een gewricht of spier veroorzaken. Maar podotherapeuten behandelen ook voetklachten als gevolg van reuma en diabetes, nagelaandoeningen, huidproblemen en voet-gerelateerde blessures bij sporters. Podotherapeuten geven ook preventief advies over het juiste schoeisel en werken nauw samen met orthopedisch schoentechnici. Een verwijzing van een medisch specialist of huisarts is niet nodig. De meeste verzekeraars vergoeden podotherapie gedeeltelijk of geheel (vaak in een aanvullende verzekering). 


Meer weten? Kijk op www.

veldschoenen.nl of bel 072-3034500 of 0229-236357.

Alle oplossingen van Veld zijn maatwerk.