ViaErwin voor deskundig advies voor aanschaf en reparatie van uw hulpmiddelen.
ViaErwin voor deskundig advies voor aanschaf en reparatie van uw hulpmiddelen. (Foto: aangeleverd)

ViaErwin voor aanschaf en reparatie van uw hulpmiddelen

BROEK OP LANGEDIJK - Erwin Tebbertman is al 18 jaar werkzaam in de verkoop en reparatie van hulpmiddelen voor mensen met een beperking en is eigenaar van ViaErwin, een inmiddels bekend bedrijf in Broek op Langedijk in Noord Holland.

ViaErwin biedt vele mogelijkheden en een breed scala aan producten

ViaErwin biedt vele mogelijkheden en een breed scala aan producten om de mobiliteit voor mensen te verbeteren, waaronder rolstoelen, aangepaste fietsen, scootmobielen, maar ook hulpmiddelen voor het lopen zoals wandelstokken, krukken en rollators.

Scootmobiel uitproberen

U kunt bij ViaErwin op afspraak een scootmobiel uitproberen, 3 of 4 wiel, ze staan voor u klaar in de showroom. Tevens verzorgt het bedrijf reparaties aan uw scootmobiel, levert Vanraam fietsen, zoals de duo fiets en de Easyrider, rollators, rolstoelen en vervangt binnen twee dagen de accu van uw scootmobiel. Ook voor banden geldt: ‘s morgens besteld, de volgende dag in huis!

Sta-op-stoelen

ViaErwin heeft tevens een assortiment aangepaste rollators, trippelstoelen, sta-op-stoelen, scootmobielen, en Vanraam fietsen. Voor al uw hulpmiddelen gaat u naar www.viaerwin.nl bij vragen info@viaerwin.nl of bel 0637324139.

Informatie

VIAERWIN.NL is gevestigd aan de Hornweg 40, 1721 CV Broek op Langedijk en te bezoeken op afspraak. Een deskundig team staat voor u klaar om u te voorzien van een vakkundig advies