Bedrijfsfotografie Woonzorggroep Samen
Bedrijfsfotografie Woonzorggroep Samen (Foto: Marijke Trienekens)

Een kijkje in de keuken van Maaltijdservice Samen

Normaal gesproken komen onze koks graag bij onze afdelingen langs met Meals on Wheels wagens of staan in een de restaurants waar cliënten en bewoners ter plekke hun keuze kunnen maken uit het menu. Nu op afstand is onze maaltijdservice nog altijd druk bezig om onze bewoners te voorzien van seizoensgebonden maaltijden, voor ieder wat wils.

Teamleider Jeffrey: “Ook voor ons heeft corona natuurlijk een enorme impact, waarbij we net een nieuwe mobile keuken hadden aangeschaft om op alle afdelingen en locaties van Samen te koken . We willen daarmee een stukje beleving van Maaltijdservice Samen in geur en smaak neerzetten onder begeleiding van een professionele kok.”

Hoe doen jullie dat nu? “We doen nu veel individuele verstrekking zoals garnalen cocktails, vers gemaakte koekjes en we kregen van verschillende lokale bedrijven verse producten waar we onder andere taarten mee hebben gemaakt. Doordat er toch een bepaalde angst bestond bij de mensen om de straat op te gaan, hebben we gemerkt dat er ook meer vraag was naar de maaltijden om te bezorgen aan huis (tafeltje dekje).”

In de winterperiode werken we veel met stoofschotels, naast het gebruikelijke menu zoals snert en boerenkool bieden wij Marokkaanse stoofschotel aan of een Langedijker koolschotel en voor de visliefhebber bieden wij een Italiaans vispannetje met pasta aan.

Deze maaltijden kunnen we ook bezorgen. Geniet van een heerlijke en gezonde maaltijd wanneer u wilt. Meer informatie over Maaltijdservice Samen?

Bel 0224 - 273150 of kijk op www.wonenpluswelzijn.nl