Eigenaar Emil Boon en Koen Brommer, bedrijfsleider van Trapliftthuis.nl (r).
Eigenaar Emil Boon en Koen Brommer, bedrijfsleider van Trapliftthuis.nl (r). (Foto: Theo Annes)

Niet meer zelfstandig de trap op?

Maak het uzelf niet moeilijk. Er zijn oplossingen om langer in uw vertrouwde woning te blijven wonen. Trapliftthuis.nl, aan de Spanbroekerweg 120 in Spanbroek, kan u daarbij helpen.

Trapliftthuis.nl maakt het leven aangenamer

Als uw armen tekort worden om de krant te lezen, koopt u een bril... 

Wie moeilijker gaat lopen, schaft natuurlijk een wandelstok aan... 

Ziet u als een berg op tegen het bestijgen van de trap? Dan bent u aan een traplift toe. 

Informatie

"Wij vinden het belangrijk om onze klanten zoveel mogelijk informatie te geven over het proces van de aankoop of huren van een traplift. Wij zorgen voor een oplossing die het beste bij hun situatie past", laat Koen Brommer weten. 

Passende traplift

Of een traplift past? "Onlangs hebben wij onze eerste UP trapliften geplaatst", zegt Koen, "en meteen hadden we een mooie uitdaging, omdat het geen alledaagse trap betrof. Door het unieke modulaire systeem plaatsten we een mooie lift met zo weinig mogelijk ruimteverlies op de trap. Onze klant was erg tevreden en vooral blij dat hij weer veilig en probleemloos van de trap gebruik kon maken." Neem contact op met Trapliftthuis.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Website

Wordt het traplopen u te zwaar of kunt u niet meer op een veilige manier zelfstandig naar boven? "Kijk eens op www.trapliftthuis.nl wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u liever een traplift huren, dat kan ook bij Trapliftthuis. Bij vragen kunt u contact opnemen via info@trapliftthuis.nl of tel. 06-34358919. We komen graag bij u langs."


Koen Brommer, bedrijfsleider van Trapliftthuis.nl, en eigenaar Emil Boon (r).