Werken bij DSV: Dankbaar werk voor ouderen.
Werken bij DSV: Dankbaar werk voor ouderen. (Foto: Aangeleverd)

Werken bij DSV: Dankbaar werk voor ouderen

REGIO - Vaak horen we van onze medewerkers dat zij hun werk in de zorg voor ouderen zien als mooi en dankbaar werk. Het is echt mensenwerk waarvan je veel voldoening kunt krijgen.

Je gemotiveerde inzet bij ons, DSV|verzorgd leven, maakt elke dag verschil voor de ouderen aan wie wij zorg, diensten en service verlenen. DSV heeft een sterke lokale binding en we zijn maatschappelijk betrokken, ook vanuit onze eigen identiteit.

'Het maakt ons trots'

Dat merk je aan de sfeer in onze locaties, de gebruiken binnen onze huizen, voor zowel de cliënten, senioren en naasten in de buurt, als de vrijwilligers en de medewerkers.


Iedereen draagt daar aan bij binnen onze organisatie. Ook tijdens deze corona-tijd en dat is mooi om te zien; het maakt ons trots!

Walk & Talk 15 februari

Kennismaken met ons? Kom naar onze Walk & Talk op maandag 15 februari!


Wij organiseren op maandag 15 februari aanstaande om 14:00 uur een wandeling rondom onze prachtige locatie Rustoord in Lisse. Al kennismakend lopen we door de omgeving. Stel al je vragen, ontdek onze locatie, én de werk- en leermogelijkheden binnen DSV.

Geef jezelf op

Geef je op bij peno@dsv-verzorgdleven.nl. Start: Locatie Rustoord, Lisse. Duur: 1 uur.

Over DSV

DSV|verzorgd leven is een Protestants Christelijke organisatie die diensten levert op het gebied van zorg, wonen en welzijn. DSV heeft vier woonzorgcentra. Duinrand in Katwijk, Salem (tijdelijk in Rijnsburg), Vlietstede in Rijnsburg en Rustoord in Lisse.