Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

'Mijn diabetes type II is weg, daar ben ik heel blij mee!

(Advertorial)

Jopie (58) had vanwege de ziekte van haar man een aantal stressvolle jaren achter de rug met alle gevolgen van dien. Zo kampte Jopie met vermoeidheid, ze voelde zich sloom en als ze de trap op liep dan was ze snel buiten adem. Maar het dieptepunt was dat er diabetes type II bij haar werd vastgesteld. Meer motivatie had Jopie niet nodig om met Cure4Life aan de slag te gaan. Ze viel maar liefst 27 kg af en nog belangrijker: haar diabetes type II is weg.  Daarnaast merkte ze dat ook andere gezondheidsklachten verminderden en zelfs verdwenen.

Persoonlijke begeleiding bij Cure4Life

Wanneer we Jopie spreken zien we een stralende, sprankelende vrouw. Maar nog niet eens zo gek lang geleden was dat nog heel anders, verzekert Jopie ons. “Ik heb een stressvolle periode van een aantal jaren achter de rug omdat mijn man ernstig ziek was. Ik was vaak heel erg moe en ik had nergens zin in. Eigenlijk kostte alles veel moeite. Ik merkte dat ik buiten adem was wanneer ik de trap op liep. Maar het dieptepunt was dat ik diabetes type II kreeg en dat wilde ik echt niet.”

“Ik werk in een ziekenhuis en ik kreeg de hele dag te horen van: ‘Joh, wat heb jij gedaan? Ben je zo afgevallen? Wat goed zeg!’ Dat is natuurlijk heel fijn om te horen en ik was natuurlijk ook veel blijer met mezelf, dat ook. Vooral dat ik eindelijk iets had dat wél werkte.” En dat laatste is een beetje een understatement, want naast het afvallen heeft ze geen hoge bloeddruk en migraine meer en slaapt ze weer heel goed. Zoals eerder gezegd is haar diabetes type II nu ook weg en heeft ze al haar medicatie weten af te bouwen. “Als ik nu terugkijk naar die tijd, dan raakt mij het meest dat ik mijzelf eigenlijk doodongelukkig voelde." De noodzaak is er en de motivatie om aan de slag te gaan ook, wanneer Jopie een advertentie tegenkomt van Cure4Life. “Dat is wat ik nodig heb!” denk Jopie direct. Een afspraak bij Angelique Visser van Cure4Life Den Helder is snel gemaakt en na het gratis kennismakingsgesprek is Jopie overtuigd. Ze gaat aan de slag met Cure4Life en ze merkt al snel de voordelen. Niet alleen haar gezondheidsklachten verminderen, maar ook de mensen om haar heen beginnen het verschil op te merken. Naast afvallen heeft ze geen hoge bloeddruk en migraine meer en slaapt ze weer heel goed. Zoals eerder gezegd is haar diabetes type II nu ook weg en heeft ze al haar medicatie weten af te bouwen.

Ook een gezond gewicht?

Jopie werd persoonlijk begeleid door consulente Angelique Visser van Cure4Life Den Helder. Ook graag samen met Angelique jouw ideale gewicht bereiken en woon jij in de regio Den Helder? Zie dan: www.cure4life.eu/